Alles over...De garantie-uitbreidingen en onderhoudscontracten voor Z.E.-modellen

Wie kiest voor een elektrische wagen, kiest ook voor een nieuwe manier van rijden. Om u daarbij te helpen en u bij elke rit en maximale sereniteit te garanderen biedt Renault u servicecontracten op maat van uw behoeften, afgestemd op de huurformules voor de batterij.

ze

Goed om te weten

Dankzij de overdraagbaarheid van deze contracten kunt u uw voertuig inclusief garantie-uitbreiding verkopen om zo de herverkoopwaarde te verhogen.

Tip

Bij pech kunt u 7 dagen op 7 de klok rond Renault Assistance bellen op de volgende nummers:

vanuit België
0800.15.0.51
vanuit het buitenland
00.32.2.370.64.60

Easylife: Verleng uw garantie zodat u extra gerust kunt zijn

WAARUIT BESTAAT EASYLIFE?

– De betaling van onderdelen en werkuren van alle interventies aan mechanische, elektrische en elektronische onderdelen (uitgezonderd slijtageonderdelen)* na de periode van de wettelijke garantie.
– De klok rond bijstand bij pech met immobilisatie tot gevolg in de meeste Europese landen**.
– Een duur of aantal kilometers tot 6 jaar en/of 150 000 kilometer.

* Gedetailleerde informatie over wat wel en niet wordt gedekt, vindt u in de algemene voorwaarden van het contract.
** Een lijst met de landen vindt u in de algemene voorwaarden van het contract.

WELKE VOORDELEN BIEDT EASYLIFE?

Het is eenvoudig want met Easylife wordt de garantie gewoon verlengd. Bovendien is 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 bijstand inbegrepen. En als dat nodig is, krijgt u ook 3 werkdagen lang een vervangwagen ter beschikking, gedurende de volledige actieve looptijd van het contract.
Het is flexibel: u kunt intekenen op Easylife tot 7 maanden na de leveringsdatum.
Het is handig en snel: om gebruik te maken van de diensten uit het contract volstaat het uw Easylife-kaart te tonen. U hoeft dan overal in België en in de meeste Europese landen niets te betalen.

Goed om te weten

Bij pech kunt u 7 dagen op 7 de klok rond Renault Assistance bellen op de volgende nummers:

vanuit België
0800.15.0.51
vanuit het buitenland
00.32.2.370.64.60

Easy Care : het onderhoudscontract voor de Z.E.-modellen

Om ervoor te zorgen dat uw elektrische wagen altijd perfect onderhouden is, bieden we u het Full Service-onderhoudscontract Easy Care aan.

WAARUIT BESTAAT EASY CARE?

Een uitbreiding van de constructeursgarantie: de betaling van onderdelen en werkuren bij alle interventies aan mechanische, elektrische en elektronische onderdelen na de periode van de wettelijke garantie.
Bijstand: de klok rond bij pech met immobilisatie tot gevolg, in België en de meeste Europese landen. **
Onderhoud: al het door de constructeur voorziene onderhoud.
Slijtageonderdelen: de vervanging en herstelling van slijtageonderdelen* (behalve banden).

WELKE VOORDELEN BIEDT EASY CARE?

– U kiest het contract dat het best bij u past afhankelijk van de benodigde looptijd en afstand (tot 7 jaar en/of 200 000 km), tot 12 maanden na de aankoop van het voertuig of de datum van het eerste onderhoud.
– U kunt uw contract aanpassen wanneer u dat wenst.

*Volledige informatie over wat wel en niet inbegrepen is, vindt u in de algemene voorwaarden van het Easy Care-contract.
** Een volledige landenlijst vindt u in de algemene voorwaarden van het Easy Care-contract.

gammeze

Een veilige en complete garantie

Uw elektrische Renault is gewaarborgd tegen alle materiaal-, montage- en productiefouten, en dat voor de beste looptijd of afstand op de markt. En om u een optimale gemoedsrust te verzekeren, geeft Renault ook nog eens 5 jaar of 100 000 kilometer garantie op het elektrische aandrijfgeheel.*

* Twizy: 3 jaar garantie zonder kilometerbeperking voor de elektrische aandrijving

garanti-encadre

Een garantie die u beschermt

Gedurende deze periode hebt u de zekerheid dat u in het hele Renault-net terechtkunt zonder dat u de kosten van interventies hoeft voor te schieten. Zo bent u bij herstellingen steeds zeker van de kennis en expertise van technici die regelmatig opleidingen over Renault-technologie volgen. Bovendien draagt het gebruik van originele onderdelen bij tot de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze interventies.
Als u onderweg toch geïmmobiliseerd raakt door een incident, kunt u gratis een beroep doen op de pechverhelping of sleepdienst om uw voertuig naar de dichtstbijzijnde Renault-garage te brengen. U kunt gerust zijn: uw repatriëring en die van uw wagen naar uw bestemming gebeurt volgens uw prioriteiten.**

Om uw gemoedsrust nog langer te laten duren, biedt Renault tegen zeer concurrentiële prijzen garantie-uitbreidingen aan. Ontdek onze aanbiedingen in detail op het tabblad “garantie-uitbreidingen”.

** Afhankelijk van model en algemene verkoopvoorwaarden